NATO UBICE NIKAD DOBRODOŠLE! IZRAELSKO ORUŽIJE NIJE DOBRODOŠLO!

Luka Bar, nekada druga najveća luka u socijalističkoj Jugoslaviji, ponos našeg grada i čitave Crne Gore, luka koja je nekada imala ogroman i raznovrsan uvoz iz svih krajeva svijeta, luka koja je zapošljavala veliki broj radnika i garantovala dobre uslove rada danas je sjenka onog šta je nekada bila. Pod proimperijalističkom i antiradničkom vlašću ova luka postala je ništa do alatka imperijalista za uvoz vojne opreme, kokaina i štetnih po zdravlje ruda koje nijedna druga luka neće da primi.

 

 

Na jučerašnji dan naš gradonačelnik koji je poznat po tome što opštinski budžet troši na svoja beskorisna putovanja primio je delegaciju NATO združene logističke komande iz Napulja, a prije toga primljena je i delegacija zločinačke američke mornarice zajedno sa velikim brojem opreme za vojne vježbe ,,Defender Europe23″.

 

 

SKOJ Crne Gore kao dio Omladine Svjetske Anti-imperijalističke Platforme priključuje se akcijama drugova i drugarica iz svih krajeva svijeta koji danonoćno rade da zaustave NATO ratnu mašineriju, huškanje rata i genocid nad Palestincima.

 

 

Građani Bara su 1999. bili prvi svedoci NATO bombardovanja, prve bombe koje su pale na Crni Rt kod Sutomora označavale su početak bombardovanja cijele SRJ. Danas ti isti ljudi gledaju kako se oni koji su nas bombardovali i rušili ono šta smo svojim rukama izgradili ne samo da slobodno šetaju našim gradom već i uz blagoslov domaćih izdajnika guraju dalje eskalacije.

 

 

Podsjetimo se, narod Crne Gore nije svojevoljno ušao u zločinački NATO savez, u to nas je uvela poltronska i diktatorska politika Mila Đukanovića a nastavlja se uz blagoslov svih ostalih poltronskih kapitalističkih vlasti.

 

 

Primili smo informaciju i da će luka Bar primati američke brodove sa oružijem namenjenim Izraelskoj vojsci. Pošto nijedna luka u Sredozemlju neće da primi genocidno oružije naša poltronska vlast će ga rado primiti ne bi li se još više uvukla svojim genocidnim gospodarima.

 

 

Ukoliko se ova informacija ispostavi kao ispravna urgiraćemo i borićemo se da se ovakva sramota ne desi, Crna Gora ne smije biti saučesnik u genocidu.

 

Poraz imperijalističkom NATO savezu!

 

NATO napolje iz Crne Gore!

Sekretarijat SKOJ-a Crne Gore,

 

Bar,

 

25.07.2024.

Pratite nas na:

NAJNOVIJE:

SRBIJA ZA PALESTINU SRBIJA ZA PALESTINU SOLIDARNOST SA ČLANOVIMA PARTIJE NARODNE DEMOKRATIJE (JUŽNA KOREJA) PARTIZANI SU HEROJI – GANGULA NEPISMENA SIROVINA ODRŽAN PROTEST PROTIV RUŠENJA HOTELA “JUGOSLAVIJA”

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A

IZ ŠTAMPE IZAŠAO 42. GLASNIK SKOJ-A